Homepage - Offerte Aanvraag - Partners - Contact

XL Promotie Uitzendbureau

Uw specialist in de werving & selectie van promotie personeel!

» De organisatie
» Onze diensten
» Offerte aanvraag
» Partners
» Werk in de promotie?
» Contact

Wij zijn actief in geheel Nederland. Van enthousiaste promoters tot representatieve hostessess! Vraag vrijblijvend online een offerte aan, klik hier.

XL Promotie Uitzendbureau de organisatie

XL Promotie Uitzendbureau is gespecialiseerd in het leveren van personeel voor uiteenlopende promotie werkzaamheden. Inlenen kan van een dag(deel) tot enkelen weken of maanden. Voor korte eenmalige opdrachten tot structurele instroom. Van flyeren op straat tot hostess op beurzen. Het aangaan van een duurzame relatie staat hierbij voorop. 

XL Promotie Uitzendbureau is onderdeel van XL Uitzendbureau. Het uitzendbureau voor hoogopgeleide studenten met een bestand van meer dan 275.000 kandidaten in geheel Nederland. Via XL Studenten Uitzendbureau selecteren wij de beste kandidaten voor uw promotie klussen.

Promotie Pool

Wij beheren een pool van circa 1.200 ervaren promotie medewerkers. Wij houden de beschikbaarheid en ervaringen van onze medewerkers nauwkeurig bij zodat wij de juiste personen op het juiste moment in de juiste kleding en voorwaarden kunnen inzetten.

Dekking

XL Promotie Uitzendbureau actief in de geheel Nederland en werkt vanuit verschillende vestigingen.

Cultuur

Professioneel, ervaren, georganiseerd en net zo flexibel als onze doelgroep. Bekend en ingespeeld op ad-hocsituaties van welke aard of omvang dan ook. Persoonlijk, creatief en meedenkend. Dynamisch en gedreven. Vastbesloten om voor iedere specifieke uitdaging de juiste oplossing te vinden.

Werkwijze

In samenwerking met onze opdrachtgevers stellen wij de behoefte aan het soort en aantal promotie medewerkers vast. Wij bespreken de wensen van de opdrachtgever en het profiel waaraan onze mensen moeten voldoen. Lees hier verder.