Homepage - Offerte Aanvraag - Partners - Contact

XL Promotie Uitzendbureau

Uw specialist in de werving & selectie van promotie personeel!

» De organisatie
» Onze diensten
» Offerte aanvraag
» Partners
» Werk in de promotie?
» Contact

Wij zijn actief in geheel Nederland. Van enthousiaste promoters tot representatieve hostessess! Vraag vrijblijvend online een offerte aan, klik hier.

Werkwijze XL Promotie Uitzendbureau

In samenwerking met onze opdrachtgevers stellen wij de behoefte aan het soort en aantal promotiemedewerkers vast. Wij bespreken de wensen van de opdrachtgever en het profiel waaraan onze mensen moeten voldoen.

Promotiemedewerkers

Om als promotie uitzendbureau snel te kunnen schakelen werken wij met geprepareerde pools met promotiemedewerkers. Flexibiliteit, brede inzetbaarheid, uitstraling, korte inwerktijd en kennis van zaken staan bij onze promotors centraal.

Door een exacte en doorlopende administratie van de beschikbaarheid van deze kandidaten kunnen wij snel en efficient schakelen. Wij beheren een landelijke pool van circa 350 parttime en/of fulltime promotiemedewerkers.

Wij hanteren strenge criteria bij het selecteren van onze medewerkers. Natuurlijk representatief, uitstraling en goede communicatieve vaardigheden.

Nog belangrijker vinden wij de contactuele eigenschappen en klantvriendelijkheid van onze mensen. Zij zijn tenslotte de stem van uw bedrijf (en uw klanten).

Begeleiding

Desgewenst stellen wij een projectcoördinator aan die tijdens het evenement het aanspreekpunt is voor de organisatie.

Instructie

Onze medewerkers worden door ons vooraf duidelijk en volledig geïnformeerd over:

- de inhoud van de actie(s) / campagne;
- de doelstellingen van de actie(s) / campagne;
- de werkomstandigheden tijdens de actie / campagne;
- de veiligheidsvoorschriften / huisregels van uw organisatie / evenement;
- de werktijden, werkduur, etc.;
- de contactpersonen / leidinggevenden etc;
- de gang van zaken omtrent uitbetalingen, sociale voorzieningen, reserveringen, inhoudingen, rechtspositieregelingen, etc.

Deze zaken leggen wij vast in een informatiebrief welke in samenspraak met de klant zal worden geformuleerd. Alle promotiemedewerkers ontvangen naast een persoonlijke briefing een kopie van deze informatiebrief.


Facturatie / rapportage

Na de campagne of werkzaamheden verzorgen wij een complete en volledige rapportage van de actie. Ook ontvangt u na de werkzaamheden een gespecifieerde factuur met de afgesproken tarieven en gewerkte uren van de uitzendkrachten.